Ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2021-22


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για το σχολικό έτος 2021-22 θα λειτουργήσει ενισχυτική διδασκαλία για τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Κριτήριο για την επιλογή – συμμετοχή των μαθητών/τριών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Σημειώνεται ότι ο σύλλογος διδασκόντων αποφασίζει τελικά και προτείνει τους μαθητές/τριες που έχουν ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας (αφού συγκεντρωθούν οι αιτήσεις -δηλώσεις μαθημάτων).

Επίσης, επισημαίνεται α) η πιθανότητα μετακίνησης μαθητή/τριας σε όμορο σχολείο για την παρακολούθηση της ενισχυτικής διδασκαλίας εφόσον το δικό του σχολείο δεν επιλεγεί ως ΣΚΑΕ, β) η μη ύπαρξη περιορισμού στη δήλωση των μαθημάτων και τη δυνατότητα ένας μαθητής/τρια να μπορεί να επιλέξει όλα όσα προβλέπονται και γ) ότι τα μαθήματα θα γίνονται σε ώρες μετά την λήξη του ωρολογίου προγράμματος. Η αίτηση – δήλωση μαθημάτων, η οποία  επισυνάπτεται παρακάτω πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου (gymele@sch.gr) το αργότερο μέχρι Δευτέρα 8-11-2021 και ώρα 10:00 π.μ.